[Sinopsis] Jungle Fish 2 – Episode 7

Drama, Korea, Sinopsis

Annyeongg…. Saya kembali bawa episode 7. Bulan apa ini baru ada lanjutannya?! Haha,, mian yah. telat. yang penting ada kan ya??

Episode ini lebih mengarah ke masa lalu dan penjelasannya,, jadi udah mau inti nih! 😀 Iyalah,, lha mau tamat juga, hhehe.

Oke,,, daripada kelamaan, langsung aja. Cekidot…

Episode 7

“Pemikiran bahwa seharusnya aku tak membukanya berkelibatan di pikiranku pada saat itu. Apa yang harus aku lakukan sekarang? Dan aku sedikit khawatir.”

“Aku mungkin telah membuka Kotak Pandora yang seharusnya tidak boleh dibuka. Aku mungkin telah mengetahui kebenaran yang seharusnya tidak ku ketahui.Kebenaran tentang kematian Hyo An, adalah rahasia dari teman baiknya. Yang juga adalah rahasia teman baikku.”

“Apa yang sebenarnya menyebabkan Jungle Fish mati?”

~ Episode 7 – Truth and Lies ~

Sinopsis Jungle Fish 2 Episode 1 – 8

Drama, Korea, Sinopsis

Annyeong haseyo,,

ini aku kasih link lengkap sinopsis Jungle Fish 2 dari episode 1 – 8..

Jungle Fish 2

  1. Jungle Fish 2 – Episode 1 – The Rules of The Jungle
  2. Jungle Fish 2 – Episode 2 – Blue Pills
  3. Jungle Fish 2 – Episode 3 – Cinderella Man
  4. Jungle Fish 2 – Episode 4 – Stranger A (LeeBangInA)
  5. Jungle Fish 2 – Episode 5 – 7 weeks and 2 days and…
  6. Jungle Fish 2 – Episode 6 – Entangled Heart
  7. Jungle Fish 2 – Episode 7 – Truth and Lies
  8. Jungle Fish 2 – Episode 8 – The Jungle is Gloomy, but Sunny too

Gamsahamnida 😀

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 6

Drama, Korea, Sinopsis

Episode 6:

“I am different from other. No, others say that I am different from them. 4-dimensional, invisible man, alien… It doesn’t matter what names they call me, because I am who I am. But one day, the Bloody Mandoo that doesn’t care about others suddenly developed some strange feelings.”

“Someone loves a person but the other person loves another person…”

*****

… Chapter 6 : Entangled Heart …

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 5

Drama, Korea, Sinopsis

“I love to sing. My dream is to be able to sing and compose my own songs. Then I met my other half. We work hard together to fulfill our common dreams, but something just came into my life like those of rock music.”

“Ah,, I am going crazy”

“This is not what I have planned in my life. Even though the separation was planned, I didn’t expect myself to have another heart beating in me. What should I do now?”

*****

…Chapter 5 : 7 weeks and 2 days and…