Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 – Episode 8

Episode 8 ***** “…What exactly is the thing that is making us suffer?” … “… If this is a dream, I hope I never wake up from this.” ***** ~ Episode 8 – The Jungle is Gloomy. But Sunny Too ~ Seo Yul yang pingsan di dekat loker, langsung dilarikan ke rumah sakit. Sementara itu,… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 – Episode 8

Iklan
Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 – Episode 7

Annyeongg.... Saya kembali bawa episode 7. Bulan apa ini baru ada lanjutannya?! Haha,, mian yah. telat. yang penting ada kan ya?? Episode ini lebih mengarah ke masa lalu dan penjelasannya,, jadi udah mau inti nih! 😀 Iyalah,, lha mau tamat juga, hhehe. Oke,,, daripada kelamaan, langsung aja. Cekidot... Episode 7 “Pemikiran bahwa seharusnya aku tak… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 – Episode 7

Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 6

Episode 6: “I am different from other. No, others say that I am different from them. 4-dimensional, invisible man, alien… It doesn’t matter what names they call me, because I am who I am. But one day, the Bloody Mandoo that doesn’t care about others suddenly developed some strange feelings.” “Someone loves a person but… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 6

Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 5

“I love to sing. My dream is to be able to sing and compose my own songs. Then I met my other half. We work hard together to fulfill our common dreams, but something just came into my life like those of rock music.” “Ah,, I am going crazy” “This is not what I have… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 5

Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 4

“Everyone is just like an island, meaning that you will not meddle in other people’s businesses, won’t get hurt, and similarly wont hurt others, just living by yourself.” “Setiap orang adalah pulau” ***** …Chapter 4 : Stranger A… Ini hari ke-20 sejak HoSoo pindah ke Pungrim. Menurut dia, semua muridnya masih sama kayak dulu. Childish.… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 4

Drama, Korea, Sinopsis

[Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 3

“Terkadang, orang-orang bertanya padaku, “Bagaimana dunia di luar sekolah? Kenyataannya, dunia di luar sekolah bahkan lebih kejam dari pengalaman yang kita alami di sekolah. Tidak ada lagi seragam, melewati siswa, perbedaannya sangat besar dari apa yang kau bayangkan. Lalu, kenapa meninggalkan sekolah? Jika aku berkata karena aku tidak punya pilihan lain, apakah kau akan mempercayainya?”… Continue reading [Sinopsis] Jungle Fish 2 Episode 3